Gemeenten en Het Nieuwe Werken II

Gemeenten in Nederland omarmen ‘Het Nieuwe werken’ steeds meer. Het A&O fonds gemeenten publiceerde najaar 2013 een tweede boekje met ‘persoonlijke’ verhalen van successen, weerstanden en unieke ervaringen over nieuwe vormen van samenwerken, digitale mogelijkheden en vooral vertrouwen.

Innovatieve gemeenten
Wat blijkt: juist bij gemeenten ontstaan volop innovatieve ontwikkelingen op het gebied van Het nieuwe Werken. Ondanks dat er geen kant-en-klaar recept is en het vaak pionieren is, zijn de verrassende ideeën en bijzondere resultaten het meer dan waard om te lezen.

De kunst van samenwerken
Ziener produceerde wederom een boekje. Dit maal ‘De kunst van samenwerken’. Meer ideeën, ervaringen en unieke inkijkjes in de keuken van gemeenten. Wetenschappers, adviseurs, managers; iedereen weet dat we niet meer terug kunnen. We willen vooruit.

A+O fonds Gemeenten
Met het A+O fonds bevorderen en ondersteunen de Sociale Partners vernieuwende activiteiten in de sector op het gebied van arbeidsmarkt en HRM-beleid. Activiteiten die erop gericht zijn organisaties en personen in de sector optimaal te laten functioneren.